Pihavahdit

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

Pihavahti koiralle (löytyy muillakin nimillä sähköaita koiralle, näkymätön aita koiralle, koiran sähköaita ) auttavat pitämään pihalla lemmikkejä, jotka pitävät fyysisten esteiden alle kaivamisesta tai niiden yli kiipeämisestä/hypystä. Laitetta käytetään usein myös fyysisen aidan puuttuessa. Radioaita sopii sekä pienille että suurille koirille.

Kaikilla Dogtrace-tuotteilla on 3 vuoden valmistajan takuu. Dogtracen tuotteet ovat turvallisia ja täyttävät Euroopan unionin vaatimukset.

Kun valitset järjestelmää, muista katsoa tarkasti, mitä pakkauksessa on. Malleissa 2002 ja 101 on 100 metriä juhto. Tuoteselosteissa annetut luvut 1200m (d-fence 101/1001) ja 2200 metriä (d-fence 202/2002) ovat maksimikaapelipituuksia, jotka voidaan lisätä järjestelmiin. Lisäkaapelin löydät pihavahdin tarvikkeet kategoriasta.

Lemmikkieläimen liikkumisalueen rajaamiseen käytettävän rajajohdon läpimitta riippuu johdon pituudesta.

  • 0,75mm:0- 400m ääriviivan osalta
  • 1mm: 400-600m ääriviivan osalta
  • 1,5mm:600-900m ääriviivan osalta
  • 2,5mm:900-1200m ääriviivan osalta

Voit käyttää pihavahti niin moneen koiraan kuin haluat. Lisäkauluksia löytyy pihavahdin tarvikkeet kategoriasta. Järjestelmän asentaminen on suhteellisen helppoa ja kenen tahansa pitäisi pystyä siihen. Kaikkien tuotteiden mukana tulee yksityiskohtaiset käyttöohjeet. 8 vahvuustason ansiosta kaikki Dogtrace-mallit sopivat sekä pienille että suurille koirille. Kauluspanta on täysin vedenpitävä ja koira voi uida sen kanssa vapaasti.

Pihavahti koiralle – kuinka se toimii

Järjestelmän perusosat sisältävät rajaavan johdon, joka on kytketty radiolähettimen kanssa, sekä vastaanottimen, joka on kiinnitetty eläimen kaulapantaan. Rajaava johto erottaa alueen, jolla lemmikki saa liikkua. Ulomman rajan lisäksi kaikki sisäpuolella olevat kohteet, kuten kukkapenkit, altaat ja koristepensaat, voidaan myös määritellä. Rajaava johto kiinnitetään olemassa olevaan aitaan tai kaivetaan maahan enintään 5 cm syvyyteen.Johto, joka muodostaa suljetun ääriviivan, liitetään radiolähettimen kanssa, joka luo radiosignaalin. Tähän radiosignaaliin koiran kaulapannan vastaanotin reagoi. Kun koira lähestyy kiellettyä aluetta, se saa äänisignaalin viestin. Jos koira jatkaa liikkumistaan, se saa epämiellyttävän korjausimpulssin (yleensä vain muutaman kerran koulutuksen alussa). Koirat oppivat reagoimaan äänisignaaliin ja kääntyvät takaisin sallitulle liikkumisalueelle.