Koiratutkat

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

koiratutkat dogtrace

Miten Dogtrace koiratutka toimii?

Koiran kaulapannassa oleva lähetin saa sijaintinsa GPS-satelliiteista, jotka lähettävät sijaintitiedot koiran ohjaajan vastaanottimeen radiotaajuussignaalin avulla. Koiran ohjaajan vastaanotin voidaan langattomasti yhdistää matkapuhelimeen tai tablettiin. Ilmainen mobiilisovellus on saatavilla Google Play– tai App Store -kaupasta. Sovelluksessa on verkossa ja offline-tilassa käytettävissä olevat kartat. Kaikki koiratutkan toiminnot voi hallita puhelimen kautta. Sovellus esimerkiksi mahdollistaa geovarojen asettamisen, hälytysten vastaanottamisen, kun koira poistuu määritellystä alueesta, sekä koiran liikkeiden seuraamisen reaaliajassa.

Hyödyt

  • Kestää ankarat sääolosuhteet ja toimii ilman matkapuhelinverkkoa.
  • Ei kuukausimaksuja / ilmainen sovellus
  • Tarkka paikannus
  • Kestävät ja 100-prosenttisesti vesitiiviit
  • Karttoja voi ladata ennakkoon
  • Pitkä akun kesto – 40 tuntia käyttöä
  • Laaja toiminta-alue – lähettimen ja vastaanottimen etäisyys voi olla jopa 20 km näköyhteydessä (maaston, kasvillisuuden ja muiden tekijöiden mukaan vaihteleva)

Dogtrace koiratutkat – koirien paikannus metsästysmailla ei ole koskaan ollut helpompaa!

Dogtrace koiratutkat tunnetaan kestävyydestään. Laitteet on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita, ja ne ovat vesitiiviitä ja kestäviä. Ne ovat myös helppokäyttöisiä ja intuitiivisia, mikä antaa metsästäjille selkeät ja ymmärrettävät ohjeet laitteiden käytöstä.

Koiratutkat ovat yhä suositumpia työkaluja metsästäjille, jotka tarvitsevat apua koirien paikantamiseen metsästysmailla ja niiden liikkeiden seuraamiseen. Nämä GPS-laitteet on suunniteltu erityisesti metsästäjien tarpeisiin, jotta koirien sijaintia voidaan seurata reaaliajassa ja metsästysmatkoja voidaan suunnitella sen mukaan. Lisäksi nämä laitteet auttavat metsästäjiä löytämään kadonneet koirat, mikä voi olla erityisen hyödyllistä tapauksissa, joissa metsästäjät vierailevat uusilla metsästysalueilla tai koirat ovat eksyneet metsässä.

Koiratutka on voimakas työkalu, jonka avulla voit seurata koirasi liikkeitä ja varmistaa niiden turvallisuuden ja terveyden. Nämä laitteet ovat olennaisia työkaluja jokaiselle metsästäjälle, joka haluaa varmistaa koiransa hyvinvoinnin ja optimoida metsästysmatkojaan.

Valitse Dogtrace GPS-tutka koirallesi ja anna koirallesi vapaus seikkailla turvallisesti metsässä! Jos sinulla on kysyttävää, käytä chat-ikkunaa sivuston oikeassa alakulmassa.