Haukunestopannat

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

Haukunestopanta tulee valita ottaen huomioon koiran koko:

  • D-mute small light: 1-10kg (price 72€)
  • D-mute small: 10-25kg (price €77)
  • D-mute light: 25-35kg (price €85)
  • D-mute: 35kg and more (price 95€)

Tuotteen ostajien palautetta löydät tästä.

Haukunestopannat on jaettu neljään luokkaan toimintaperiaatteen mukaan: ultraääntä käyttävät laitteet, tärinähihnat, ruiskuhihnat ja sähköimpulsseja käyttävät hihnat. Sähköpulssia käyttävä haukunestopanta on tehokkain. Ultraääni- ja tärinäpannat toimivat vähemmän todennäköisesti. Kaikki Dogtrace pannat käyttävät akun tuottamaa sähköpulssia.

Haukkuminen on luonnollista jokaiselle koiralle, mutta mitä tehdä, kun koira haukkuu tilanteissa, joissa haukkuminen ei ole tarpeellista tai toivottavaa? Liiallinen haukkuminen on epämukavaa sekä naapureillesi että itsellesi. Haukkumisenestolaite on hyvä ja turvallinen apu liiallista haukkumista vastaan. Tavoitteena on, että laitetta ei enää käytetä jatkossa.

Dogtrace haukkupanta reagoi lemmikin äänihuulten värähtelyyn, joka syntyy haukkuessa, mikä estää pantaa aktivoitumasta muiden koirien haukkuun. d-mute tai d-mute light malli sopii isolle koiralle ja d-mute pieni tai d-mute pieni valomalli pienelle koiralle.

Kun haukkuminen havaitaan, kaulapantaan oleva anturi ilmoittaa koiralle äänellä ja/tai lyhyellä korjauspulssilla, että haukkuminen ei ole hyvää. Korjausimpulssin voimakkuutta voidaan muuttaa koiran ”luonteen” mukaan. Yhteensä kaikissa Dogtrace laitteissa on 5 säädettävää korjauspulssitasoa eri vahvuuksilla. Ensimmäiset tasot ovat erittäin heikkoja ja viimeiset tasot riittävät myös koirille, joiden herkkyys on pienempi. Korjauspulssin tuottaa kaulapantaan kiinnitetyn anturin paristo, pulssi on korkeajännite mutta matalavirta, joten se on eläimelle turvallista. Ihoärsytyksen välttämiseksi laitetta ei suositella jättämään koiran kaulaan yli 12 tunniksi.